Sorteer op
  • Knuffel lama
    Knuffel lama
    € 11,99
  • Knuffel vosje
    Knuffel vosje
    € 11,99

Knuffel vosje en lama knuffel


Het allereerste allerbeste vriendje van je kindje is vaak zijn of haar lievelingsknuffel. Knuffelvriendjes zijn er als het bedtijd is, als je kleintje verdrietig is en gaan bovendien vaak op sleeptouw mee waar je kindje ook gaat en staat. Deze knuffel zal altijd een speciaal plekje in het hart houden, vanaf de wieg tot lang nadat ze uit huis zijn later!

Bij ik hartje jou verkopen we twee superleuke knuffels die graag een gooi doen naar de absolute erebaan van beste knuffelvriendje van jouw mini: we stellen je voor aan knuffel vosje en knuffel lama!


Lief knuffel vosje

Heeft hij niet een enorme knuffelbaarheidsfactor, dit ontzettende lieve vosje? Met zijn zachte vacht en leuke toet heeft hij alle kwaliteiten in huis om een serieuze gooi te kunnen doen naar het worden van lievelingsknuffel! Ook heel fijn aan dit vosje is dat hij geen harde onderdelen heeft, de oogjes en het neusje zijn gemaakt van stof. Hij is er helemaal klaar voor om in een wieg te wachten op de komst van jouw kleine wonder of om rechtstreeks een stralende lach op het gezichtje van je kindje te toveren en in zijn of haar armen gesloten te worden. Het vosje vind je hier.


Hippe lama knuffel

Iedereen weet dat lama’s gewoon ontzettend tof zijn, daar is eigenlijk geen discussie over mogelijk. Dus zoek je een onwijs toffe en hippe knuffel? Dan is deze stoere lama knuffel jouw man/vrouw/pluche! Naast cool zijn heeft de lama nog meer kwaliteiten, zo is hij ook waanzinnig aaibaar door de zachte vacht. En dat kopje van hem heeft ook een behoorlijke smelt factor! Ook de lama heeft alles in huis om het beste vriendje te worden en komt graag voor altijd bij jouw kindje wonen om voortaan samen op avontuur te kunnen gaan. De lama vind je hier!


Nog meer leuks voor je kleintje

Neem ook eens een kijkje bij ons volledige assortiment speelgoed! Als er vragen zijn staan we altijd klaar, stuur een mailtje via info@ikhartjejou.nl of via facebook

© 2017 - 2020 Ik hartje jou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel