Sorteer op
  • Auto garage stapelblokken
    Auto garage stapelblokken
    € 14,99
  • Parkeergarage puzzel
    Parkeergarage puzzel
    € 9,99

Uniek auto garage speelgoed
 

Vroem vroemmm, vrooooooeem! Dit zullen hele bekende geluiden zijn tijdens het spelen voor de meeste ouders, opa’s en oma’s en oppassen! Kinderen zijn dol op auto’s en auto garage speelgoed. Is het de herkenbaarheid van de auto als speelgoed? Of dat de hele woonkamer door kinderfantasie verandert in een mega autobaan? Hoe dan ook, auto’s en garages hebben een haast magnetische aantrekkingskracht op bijna ieder kind.

Bij ik hartje jou verkopen we houten auto garage speelgoed, dat anders is dan je in de meeste speelgoedwinkels zult zien staan! Kijk mee naar onze unieke auto speelsets


Auto garage blokken

Veel compacter dan traditionele autogarages van hout of plastic, zijn deze auto garage blokken! De set bestaat uit vier garages die aflopen in grootte, waardoor ze in elkaar te stapelen zijn als ze opgeborgen worden. Maar veel belangrijker nog, er kan eindeloos mee worden gespeeld! De fantasie van het kind kan de vrije loop nemen met de opstelling van de blokken, op elkaar, naast elkaar, achter elkaar. De set is makkelijk mee te nemen en er kan eigenlijk overal mee gespeeld worden. Elke garagebox heeft een andere kleur en nummer, evenals de corresponderende auto’s. Dus tijdens al dat spelen is het bovendien ook nog eens leerzaam!

 

Auto garage puzzel

Eerlijk is eerlijk, bij auto garage speelgoed zul je niet gelijk denken aan een puzzel. Maar misschien maakt juist dát deze parkeergarage zo leuk! Het is een unieke puzzel die in de praktijk meer zal worden gebruikt om parkeergarage te spelen dan om daadwerkelijk te puzzelen, dus in dat opzicht doet het label puzzel deze leuke auto garage eigenlijk te kort. Via een slagboompje dat open en dicht kan kunnen de puzzelstukken naar binnen worden geschoven. De verschillende auto’s (negen in totaal in 3 vormen en 3 kleuren en cijfers) hebben elk hun eigen plekje in de garage. Als een andere auto naar binnen (of buiten) wil, kan het dus zijn dat andere auto’s eerst eruit moeten. Uren speelplezier gegarandeerd en ook nog eens goed voor het ruimtelijke inzicht, ideaal speelgoed dus!

 

Ander leuk houten speelgoed

Naast auto garage speelgoed hebben we bij Ik hartje jou nog meer leuk houten speelgoed. Wat te denken van houten rammelaars, muziek speelgoed of speelsets? Bekijk ook eens ons volledige assortiment speelgoed of de rompers, shirtjes en geboorte raamstickers die we verkopen!

© 2017 - 2020 Ik hartje jou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel