Ik hartje jou maakt kleertjes voor de allerleukste kleintjes. Het is een klein bedrijfje dat zijn kopje boven het koren uit probeert te steken door met ontwerpen te komen die stuk voor stuk met de hand worden getekend. De grootste inspiratiebron zijn kindjes zelf. Dan met name mijn eigen zoontje Milan en dochtertje Emmy, maar ook de kindjes van klanten. Graag teken ik iets waar kindje en ouders echt blij van worden en wat echt bij ze past. In de webshop vind je veel ontwerpen die gepersonaliseerd kunnen worden. Maar heb je een idee dat je nog niet in het huidige assortiment vindt? Laat het dan weten want dan ga ik iets te geks tekenen speciaal voor jou! Alle kleertjes worden zelf gemaakt. Dit gaat als volgt. Het ontwerp wordt getekend met kleurpotlood of stift, ingescand en indien nodig even digitaal bijgewerkt (dit doe ik bijvoorbeeld om bij stifttekeningen mooie egale vlakken te krijgen). Ook de tekst die bij de ontwerpen hoort wordt er digitaal bij gezet. Is het ontwerp compleet? Dan wordt het op de kleding gedrukt met behulp van een professionele drukpers. De kleertjes worden ingekocht bij een Nederlandse leverancier en zijn van 100% katoen, ideaal dus voor de huidjes van baby, dreumes en peuter. 

Daarnaast verkoop ik duurzaam, leuk speelgoed.  Met name houten speelgoed. Ik kies voor speelgoed waar mijn eigen kindjes blij van worden, waar ik zelf ook compleet van sta te stuiteren van enthousiasme en dat de zintuigen van kleintjes prikkelt. Momenteel voeren we exclusief het merk Small foot. 

Gezicht achter de webshop is Saskia, zelf trotse mama van de allerleukste kleuterzoon allertijden: Milan en een heel knap lief stoer peutermeisje Emmy. Na de geboorte van Milan en alle veranderingen die het moederschap met zich mee brengt ging het roer drastisch om: van kantoorbaan in de marketing communicatie naar een eigen bedrijfje waarbij creativiteit centraal staat. Met Ik hartje jou wil ze vooral feelgood kleertjes maken. Ze wordt blij van originele ontwerpen, creatief bezig zijn en natuurlijk: blije klanten! 

© 2017 - 2020 Ik hartje jou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel